Ohjeet

Ohjevideo: 1. Kirjautuminen, ohjelmatarjonta ja tilaaminen

Ohjevideo: 2. Ohjelman aloittaminen, ohjelman sisällöt ja loppupalaute

Askeleet

 1. Rekisteröidy/kirjaudu
 2. Valitse ohjelma ohjelmakirjastosta
 3. Aloita ohjelma (digimateriaalit käytössä 180 päivää)
 4. Tilaa ohjelma täyttämällä tilauslomake
 5. Käy ohjelma läpi
 6. Täytä palautekysely

Koulutukset

NY-järjestää maksuttomia ohjelmakoulutuksia ohjelmien käyttöön. 

Nuori Yrittäjyys ry:n maksuttomat yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja harjoittavat ohjelmat on tarkoitettu opettajille, varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle. Jokainen NY-ohjelma tukee opetussuunnitelmien tavoitteita ja on suunniteltu yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Innostavat, monipuoliset ja käytännönläheiset ohjelmat ovat oiva työkalu oppimisen tueksi.   

 ”Minä+Sinä=Me -ohjelma antaa mahdollisuuden kannustaa oppilaita vastavuoroiseen oppimisprosessiin. Ohjelman kautta kaikkien taidot pääsivät reilusti esiin ja koko luokan yhteishenki, itsetunto ja ilmapiiri koheni.”  

Tutustu Minä+Sinä=Me -ohjelman opettajan oppaaseen tästä. 

 ”Meidän yhteiskuntamme -ohjelma on toiminnallinen, elämyksellinen ja kiinnostava. Materiaalit ovat visuaalisesti kiinnostavia ja upeaa oli se, että kaikille oppilaille on oma työkirja. Oppilaille erityisen mieluisia olivat äänestys ja kaupunkisuunnittelu tehtävät.” 

Tutustu Meidän yhteiskuntamme -ohjelman opettajan oppaaseen tästä. 

 ”Oma työ – ohjelma saa oppilaat pohtimaan, keskustelemaan, hakemaan tietoa, väittelemää ja tekemällä oppimaan. Materiaalit ovat todella hyviä ja helppoja käyttää, opettajan dioista plussaa.” 

Tutustu Oma työ -ohjelman opettajan oppaaseen tästä.

Nyohjelmat.fi-sivustolta löydät kaikki tarjoamamme maksuttomat NY-ohjelmien opetusmateriaalit digitaalisessa muodossa tukemaan oppimista yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen parissa. Löydät siis kaikki ohjelmien materiaalit yhdestä ja samasta paikasta. 

NY-ohjelmien opetus- ja tukimateriaalit saat käyttöösi yksien tunnuksien alta. Sinun ei tarvitse ladata tietokoneellesi erillisiä ohjelmia vaan löydät kaikki materiaalit: linkit, tiedostot (ppt, pdf, doc), videot ja verkkoharjoitukset yhden ja saman sivuston kautta.  

 Pikaopas: 

 1. Rekisteröi itsellesi käyttäjätunnukset nyohjelmat.fi sivustolle 
 2. Vahvista tunnuksesi sinulle sähköpostitse lähetetyn linkin kautta 
 3. Jatkossa kirjaudut nyohjelma.fi-sivustolle luomillasi tunnuksilla 

Ohjelman aloittaminen:  

 1. Valitse yläpalkista Ohjelmatarjonta  
 2. Valitse Ohjelmatarjonta-sivulta haluamasi NY-ohjelma  
 3. Täytä Ohjelman tilaus -osiossa kentät huolella 
 4. Etene ohjelmassa osio kerrallaan merkitsemällä kunkin osion sisältösivu valmiiksi sivun lopussa

Tilauksesi jälkeen digitaalinen opetusmateriaali on käytössäsi heti. Jos tilasit painettua materiaalia, lähetämme sen suoraan kouluusi.   

Hienoa, että olet käyttänyt meidän ohjelmia koulussasi. Ohjelma-sivuston uudistuksen myötä jokaisen opettajan on ensin rekisteröidyttävä nyohjelmat.fi-sivustolla käyttäjäksi. Saat uudet tunnukset rekisteröitymisesi yhteydessä heti käyttöösi ja tämän jälkeen pääset jatkossa tilaamaan NY-ohjelmia omilla käyttäjätunnuksillasi.

Hienoa, että olette yhdessä opettajakollegasi kanssa ottamassa NY-ohjelman käyttöönne. Yhdessä oppiminen ja tekeminen on rikastava kokemus monin eri tavoin! Vastaus kysymykseen: kyllä voit.  

Osa ohjelmien materiaaleista löytyy toki vain verkkomateriaalin muodossa, joten suosittelemme lämpimästi, että jokainen opettaja tilaa ohjelman käyttöönsä omien tunnuksien kautta. Näin ohjelman käyttöönotto sujuu helpoimmin ja pääset aina tarvittaessa tutustumaan opetusmateriaaliin omalla ajalla, juuri silloin, kun se parhaiten sinulle sopii.  

Ei tarvitse. Kaikki opiskelijoille suunnattu digimateriaali verkkoharjoituksineen löytyy sivustolta ja on helposti jaettavissa opiskelijoille linkkien muodossa koulun omaan teknologiaympäristöön.  

Kaikki tarjoamamme NY-ohjelmien opetusmateriaalit ovat maksuttomia. Haluamme, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus tasavertaisesti oppia yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja. Näin olemme osaltamme yhdessä luomassa yritteliästä ja hyvinvoivaa yhteiskuntaa.  

Kaikille avoimet NY-ohjelmien käyttöönottokoulutukset löydät koulutuskalenteristamme. Järjestämme koulutuksemme etänä verkossa. Mikäli toivot lähikoulutusta omalla koulullasi, voit sopia siitä oman alueesi aluetoimijan kanssa. Kaikki aluetoimijamme löydät täältä. Koulutuksemme ovat maksuttomia. Kuljemme rinnallasi koko NY-ohjelman ajan ja olemme apunasi aina kun sitä tarvitset.

Digimateriaalit ovat käytössäsi 180 päivän ajan ohjelman aloittamisesta. Mikäli haluat jatkaa ohjelman käyttöä, tilaathan ohjelman uudelleen Ohjelman tilaus -osiosta.

Näet tilaamasi ohjelman aloitus ajankohdan kunkin ohjelman aloitussivun ylälaidasta. Profiili -sivulta löydät kaikki tilaamasi ohjelmat.

Anna meille palautetta!

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, joten palautteesi on meille kullan arvoinen. Sivustoa päivitetään syksyn aikana, jotta se palvelisi sinua ja oppimista parhaalla mahdollisella tavalla. Haluatko kertoa mielipiteesi uudesta sivustosta tai onko sinulla idea siitä, miten sivustosta tulisi parempi?

You do not have permission to view this form.